Juffendag 2024; De leukste geschenken voor de juf

Juffendag 2024; De leukste geschenken voor de juf

In het onderwijs staat elke dag weer een nieuwe uitdaging klaar, die tegelijkertijd ook kansen biedt. Daarom is er één speciale dag ingesteld voor de waardering en de overmoeibare inzet die de juffen dag in dag uit hebben, namelijk Juffendag. Een dag waarop zij in het zonnetje gezet worden. Dit kan door een geschenk voor Juffendag of een ander gebaar waarmee jij je waardering laat zien. 

Wanneer is het Juffendag 2024?

Hoewel Juffendag geen officiële feestdag is en dus ook geen vaste dag heeft, is de periode vaak wel constant. De scholen delen zelf de dag waarop dit gevierd wordt mee. In de meeste gevallen worden op deze dag de normale lessen aan de kant geschoven voor feestelijke activiteiten voor de kinderen en de juffen (en meesters). Op deze dag worden de juffen in het zonnetje gezet en wordt de waardering voor hun harde werk getoond.

Doel van Juffendag

Zoals al eerder besproken staat deze dag in het teken van de juffen, een dag waarop je je waardering laat zien. Zij staan elke dag voor een groep met kinderen, doen hun uiterste best om ze te onderwijzen, te helpen, te inspireren en te ondersteunen. Zij hebben een positieve impact op de kinderen, zowel persoonlijk als onderwijzend. Deze dag biedt de uitgelezen mogelijkheid om hun harde werk te belonen met een geschenk en persoonlijke aandacht. 

Drie leukste cadeaus voor Juffendag 2024

Jij bent goud waard

Een geschenk dat uitstekend bij deze dag past. Als je het hebt over waardering, de energie en tijd die ze steken in het opleiden van de gemeenschap, is dit een zeer toepasselijk geschenk. Met een bijzondere boodschap, die de waardering direct uitspreekt, is dit het ideale cadeau voor de juf. 


Maak je eigen tompouce

Voor de juf die wel van een zoete traktatie houdt, hebben wij een 'maak je eigen tompouce' pakket samengesteld. Deze kun je personaliseren met een eigen kaart, waarmee je een extra boodschap kunt toevoegen aan je geschenk.


 Cocktailpakket

Is jouw juf een genieter van een lekker drankje? Kies dan voor dit DIY Cocktailpakket. Met een mooi glas, een cocktail naar keuze en herbruikbare ijsblokjes (optioneel) is dit voor die juf het ideale cadeau. De cocktail bevat alle ingrediënten voor een bijzonder drankje. Voeg zelf de alcohol (of sprite voor een alcoholvrije cocktail) toe, laat dit 2 dagen goed intrekken en geniet van een heerlijke, zelfgemaakte cocktail. 

Waardering

Waar bovenstaande cadeaus al een glimlach op het gezicht van jouw toveren, kan het natuurlijk zijn dat je meer inspiratie zoekt. Neem daarom ook eens een kijkje bij de cadeaus voor haar. Hier staan meer unieke geschenken voor jouw juf. 

Back to blog