De waarde van de Dag van de Secretaresse

De waarde van de Dag van de Secretaresse

De Dag van de Secretaresse is een speciaal moment om je waardering en dankbaarheid te tonen. Deze medewerkers zijn van enorm belang voor een bedrijf, maar treden vaak een beetje op de achtergrond op. Deze dag biedt de perfecte mogelijkheid om ze eens in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun waardering en toewijding.

Op welke dag valt de Dag van de Secretaresse?

De Dag van de Secretaresse valt elk jaar op een andere datum. Het valt wel altijd op de 3e donderdag in april. Hieronder is een overzicht te vinden van alle data voor de komende jaren:

  • 2025: donderdag 17 april
    Dag van de Secretaresse
  • 2026: donderdag 16 april
  • 2027: donderdag 15 april
  • 2028: donderdag 20 april
  • 2029: donderdag 19 april
  • 2030: donderdag 18 april
  • 2031: donderdag 17 april

De waarde van een cadeau

Een cadeau geven op de Dag van de Secretaresse is meer dan een leuk gebaar. Het laat de waardering en erkenning zien voor hun onmisbare bijdrage binnen het bedrijf. Een liefdevol cadeau kan een positieve impact hebben op de motivatie en het moreel binnen het bedrijf. 

Het juiste cadeau

Wij snappen dat het juiste cadeau vinden een lastige en langdurige zoektocht kan worden. Daarom hebben wij in deze blog een kleine greep uit de meestzeggende en meest gewaarde cadeaus genomen. 

Goudstaafjes "Jij bent goud waard"
Goudstaafjes

Dit is een kleinigheidje, die de waardering uitspreekt. Met deze lieve boodschap symboliseer je niet alleen de waardering, maar benadruk je ook de belangrijke rol die de secretaresse speelt binnen het bedrijf. De bijgevoegde kaart kun je zelf personaliseren of ontwerpen. Laat je creativiteit erop los en maak dit cadeau nóg specialer!


Geschenkblik vol chocolade
Geschenkblik vol chocolade

Chocolade valt altijd in de smaak! Zo ook deze overheerlijke Belgische chocolade verpakt in mooi mat zwart blik, met een betekenisvolle boodschap. Dit cadeau laat ook zien dat je tijd hebt genomen om een speciaal cadeau uit te zoeken. Mocht je heel erg creatief zijn of een speciale boodschap wilt toevoegen, kun je ook je eigen ontwerp maken. Zo maak je dit geschenkblik met chocolade extra speciaal!

Gepersonaliseerde cadeaus voor het beetje extra

Er zijn natuurlijk leuke en bijzondere cadeaus, maar gepersonaliseerde cadeaus doen het gegarandeerd goed. Met een gepersonaliseerd cadeau kun je het moment net wat extra's meegeven. Voeg een persoonlijke boodschap of foto aan het cadeau toe en het is gegarandeerd goed! Dit kun je niet alleen voor de secretaresse doen, maar ook voor andere speciale dagen zoals Moederdag. Ook voor deze speciale dagen kun je je cadeau personaliseren en zo de dag nog specialer maken!

Terug naar blog