Dag van de Pedagogisch medewerker

Top 3 cadeaus voor Pedagogisch Medewerkers

Elk jaar staat de derde donderdag van september in het teken van de pedagogisch medewerkers. Zij zorgen voor een deel voor de opvoeding en ontwikkeling van onze kinderen. Op 19 september, wat in 2024 de derde donderdag van september is, vieren we ook de Dag van de Leidster en de Dag van de Gastouder. Deze dagen geven je de kans om stil te staan bij de rol die zij in de opvoeding hebben en om je waardering te uitten. Dit kan bijvoorbeeld met een leuk cadeau voor de Dag van de Pedagogisch medewerker.

Wat vieren we op deze dag?

Deze dag draait om het eren en erkennen van het harde werk dat de pedagogisch medewerkers. Al hun toewijding, geduld en het werk dat zij verrichten voor de emotionele ontwikkeling van de kinderen. 19 september, de Dag van de Pedagogisch medewerker is een perfect moment om je waardering te tonen door middel van een uniek geschenk. 

Wanneer is het de Dag van de Pedagogisch medewerker?

Zoals eerder genoemd valt de Dag van de Pedagogisch medewerker, net als de Dag van de Leidster en de Dag van de Gastouder, op de derde donderdag van september. In 2024 is dit donderdag 19 september. Wij begrijpen dat je een duidelijk overzicht wilt met data waarop deze dag valt. 

  • 2024: Donderdag 19 september
  • 2025: Donderdag 18 september
  • 2026: Donderdag 17 september
  • 2027: Donderdag 16 september
  • 2028: Donderdag 21 september
  • 2029: Donderdag 20 september
  • 2030: Donderdag 19 september

3 Inspirerende cadeaus

1. Chocolade in blik - Leidsters

Chocolade in blik - Leidster

Iedereen houdt van chocolade! Dit mooi matzwarte blik is niet alleen gevuld met een heerlijke zoete vulling naar keuze. Kies uit gekleurde musketflikken, karamelflikken of krakelingen. Het blik is bedrukt met een mooi standaard ontwerp, maar is te personaliseren met een eigen bedrukking.


Jij bent goud waard koffer

2. Jij bent goud waard koffer

Een mooi zilveren koffertje met een unieke en mooie bedrukking waar een boodschap op staat. In dit koffertje zit heerlijke chocolade naar keuze, omhult in een gouden folie. Kies hier uit chocolade munten of goudstaafjes en ook hier kun je het koffertje personaliseren met een eigen ontwerp.


3. Taart voor leidsters

Taart voor leidsters

Trakteer je leidster op een heerlijke taart naar keuze om diegene te bedanken. Kies uit een roomboterkoek, notentaart, appelkruimeltaart, speculaastaart of een schwarzwalder cake. Het blik is standaard bedrukt met dit mooie ontwerp, maar is te personaliseren met een eigen ontwerp.

 

Inspiratie

Deze blog is volledig toegewijd aan de pedagogisch medewerkers, maar ook de leidsters verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Neem daarom ook eens een kijkje bij onze cadeaus voor de Dag van de Leidster

Terug naar blog