Wanneer is het Moederdag 2025

Wanneer is het Moederdag 2025

Moederdag 2025 staat voor de deur, een bijzondere dag om je liefde en steun van moeders te vieren. Deze dag, die elk jaar op de tweede zondag van mei valt, is een kans om door middel van een leuk gebaar of cadeau je waardering te tonen. Wil je jouw moeder dit jaar echt in het zonnetje zetten? Neem dan een kijkje bij onze collectie van unieke Moederdag cadeaus. Vele cadeaus zijn ook te personaliseren met een eigen ontwerp! 

Wanneer is het Moederdag 2025?

Elk jaar wordt Moederdag op de tweede zondag van mei gevierd. Voor degene die graag keiharde data willen zien, hebben wij hieronder alle data voor Moederdag van 2025 tot en met 2030 op een rijtje gezet. 

  • Moederdag 2025: zondag 11 mei
  • Moederdag 2026: zondag 10 mei
  • Moederdag 2027: zondag 9 mei
  • Moederdag 2028: zondag 14 mei
  • Moederdag 2029: zondag 13 mei
  • Moederdag 2030: zondag 12 mei

De oorsprong van Moederdag

Moederdag kent een rijke geschiedenis, die teruggaat naar de tijd van de Grieken en de Romeinen. Echter is de huidige vorm van Moederdag, het geven van cadeaus aan moeders, gevormd in de Verenigde Staten aan het begin van de 20e eeuw. Anna Jarvis zette, ter nagedachtenis van haar moeder, de officiële erkenning van Moederdag in 1914 in. Sinds dat jaar, waarin ook in Nederland de rechten van vrouwen werden erkend, is het een dag waarin we stilstaan bij de speciale band met onze moeders. 

Speciale cadeaus voor jouw moeder

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste cadeau een lastige opgave is. Je wilt met een cadeau je waardering uitspreken. Daarvoor bieden wij unieke cadeaus aan, die je kunt personaliseren en gegarandeerd een glimlach op het gezicht toveren. Door een speciale boodschap mee te geven kun je het cadeau extra kracht bijzetten. Hier vind je enkele unieke cadeaus voor Moederdag:

Borrelkistje Moederdag 

Een mooi houten borrelkistje met een mooie bedrukking op de deksel. Hier kun je kiezen voor het standaard ontwerp of een volledig eigen ontwerp maken. Het kistje is gevuld met een prosecco naar keuze en 4 Fortune Cookies. 


Goudstaafjes "Jij bent goud waard"

Een leuk cadeau met een speciale boodschap. Dit cadeau spreekt echt waardering uit. Het begint al met het volledig bedrukte doosje, die een mooi uiterlijk heeft en waar de boodschap al direct te zien is in een mooi uiterlijk. In het doosje zitten 6 goudstaafjes, die goed bij de boodschap passen. Je kunt er ook hier voor kiezen om een eigen kaart te ontwerpen. 


Cocktailpakket

Het cocktailpakket is een geschenk dat ideaal is voor de moeder die wel van een drankje houdt. Met een keuze uit 6 verschillende zelfgemaakte cocktails, zit er voor iedereen wel wat tussen. Deze cocktails zien er vrolijk uit en hebben weinig voorbereiding nodig. Daarbij zit ook nog een leuk cocktailglas en herbruikbare ijsblokjes (optioneel). 

 

Moederdag is de ultieme gelegenheid om onze moeders te laten zien wat ze voor ons betekenen. Of je nu kiest voor een persoonlijk cadeau of een cadeau met een boodschap, het gaat om de liefde en waardering die je toont. En vergeet niet, na Moederdag komt ook Vaderdag. Neem alvast ter inspiratie een kijkje bij onze collectie van unieke Vaderdagcadeaus.

Terug naar blog