De leukste cadeaus voor wijnliefhebbers

De leukste cadeaus voor wijnliefhebbers

Het vinden van het juiste cadeau is altijd een lastige opgave, zeker als je op zoek bent naar iets unieks en bijzonders. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of uit waardering, er is altijd wel een geschikt cadeau te vinden. Neem zo ook eens een kijkje bij onze zomercadeaus.

De 4 leukste cadeaus voor wijnliefhebbers

1. Borrelkistje met prosecco of wijn

Borrelkistje met wijn

Dit stijlvolle kistje is gevuld met een heerlijke fles prosecco of wijn, samen met verschillende borrelhapjes. Dit cadeau past bij iedere gelegenheid. De unieke bedrukking op het kistje maakt dit cadeau helemaal af!

Wijn door de brievenbus

2. Wijn door de brievenbus

Een heerlijk wijnpakket die door de brievenbus past. Dit is ideaal voor een verrassingscadeau. Deze kun je zelf bij de ontvanger thuis laten bezorgen. Naast lekkere wijn, is dit doosje gevuld met borrelnootjes, chocolade en een kaart (met eigen ontwerp). 

3. Good Christmas Wine

Christmas Wine

Een grote fles wijn naar keuze in een mooi houten kistje. Met een leuke bedrukking in de sferen van Kerst en een klein kerstboompje als inhoud. Dit leuke houten kistje brengt de feestelijke sfeer in huis!

Sangria maken

4. Sangria maken

Voor de liefhebbers die ook van Sangria houden, hebben we dit unieke geschenk om je eigen sangria te maken. Alles wat je nodig hebt zit in een mooi houten kistje met een bijpassende bedrukking!

Wijncadeau

Of je nu op zoek bent naar een luxe cadeau of een cadeau waarbij de ontvanger kan genieten van heerlijke wijn. Bovenstaande cadeaus zijn slechts een greep uit de unieke collectie van geschenken. Er is voor ieder wat wils! Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor vrouwen? Neem dan een kijkje of kijk bij een van onze andere geefmomenten.

Terug naar blog