Christmas Crackers; het ideale Kerstcadeau voor familie

Christmas Crackers; het ideale Kerstcadeau voor familie

Zo richting het einde van het jaar komt de Kerst er weer aan. Een moment om met je familie samen te komen en een gezellige tijd te hebben. Een uitgebreid diner, allemaal lekkers tussendoor en cadeautjes onder de mooie, groene boom. Bij ons vind je een unieke collectie aan leuke kerstcadeaus, maar een geschenk sprint er echt bovenuit, een cadeau dat perfect past bij de gezelligheid van Kerst, namelijk de Christmas Cracker.

Britse traditie met een verrassing

Sinds het midden van de 19e eeuw is de Christmas Cracker een bijzondere traditie geworden, die overgekomen is vanuit Engeland. De Christmas Cracker lijkt op een snoepje dat verpakt is in kleurrijk papier. In deze cracker zitten vaak kleinere snoepjes, een wens of iets anders leuks. 

Hoe werkt een Christmas Cracker?

De Christmas Cracker dient door 2 verschillende personen vastgehouden te worden, aan beide kanten 1 persoon. Na aftellen wordt er door beide personen getrokken aan de cracker en spat deze open. De winnaar is degene die het grootste gedeelte van de cracker is zijn handen heeft. Deze krijgt dus ook de gehele inhoud van de Christmas Cracker. De Christmas Crackers zijn per stuk te bestellen, maar ook per 12 stuks of 24 stuks.

Niet alleen maar een cadeau

De inhoud van de cracker is een verrassing, maar dat is niet het enige wat het zo speciaal maakt. Zo'n cracker is namelijk ook een hele leuke toevoeging aan de kerstversiering. Met de verschillende kleuren die beschikbaar zijn met unieke ontwerpen kun je crackers kiezen die het beste bij de decoratie passen. Je kunt ze zelfs ophangen in de boom, onder de boom leggen of door het huis leggen. Met de mooie ontwerpen past het overal!

Met de familie

Het mooiste van Kerst is het samenkomen met familie en vrienden, degene waar je van houdt. Het trekken aan deze crackers is een leuke toevoeging voor de feestelijke dag. Het is een prachtige dag om dit kleine spel mee te halen voor de feestdagen. Ben je op zoek naar andere cadeaus voor familie? Bekijk dan onze collectie voor familiecadeaus!

Terug naar blog