6 Leuke ideeën voor geld cadeau geven

6 Leuke ideeën voor geld cadeau geven

Geld cadeau geven is een veelgebruikte en prakitsche manier om iemand te verrassen, maar er heerst al snel het gevoel dat het onpersoonlijk overkomt. Gelukkig zijn er vele verschillende manieren om je geldcadeau wat speciale aandacht mee te geven. In deze blog vind je 6 verschillende ideeën om het geven van geld leuker te maken. Laat je dus inspireren door de experts in het geven van cadeaus. 

1. Geldballon

Dit is een van de meest feestelijke manieren om geld cadeau te doen. Vul een transparante ballon met munt- en briefgeld met daarbij wat confetti. Dit zorgt voor een verrassend en feestelijk effect bij het openen van het cadeau. Dit is perfect voor feestelijke gelegenheden. 

2. Geldboeket


Een geldboeket is een andere, feestelijke manier om geld te geven. Dit is de meest creatieve. Vouw de biljetten in de vorm van bloemen en bevestig deze aan de stengels van kunstbloemen. Plaats deze vervolgens in een mooie vaas, of bind ze vast net als in een bloemenboeket. Dit is niet alleen een origineel cadeau, maar heeft ook nog eens een mooie uitstraling. Het laat zien dat je moeite hebt gedaan.

3. Geld in een fotolijstje

Een persoonlijk cadeau met geld om te geven. Een mooi fotolijstje met een leuke foto erin en wat geld erachter. Dit is een leuke en creatieve manier om een blijvende herinnering cadeau te geven. Kies een speciale foto uit voor in het fotolijstje. Ook een kaart is hiervoor een leuk alternatief. Neem een kijkje bij deze gepersonaliseerde kaart voor een extra touch.

4. Geldpizza

Een smakelijke en humoristische manier om geld als cadeau te geven. Gebruik een pizzadoos en leg de biljetten in de vorm van een pizza. Gebruik muntjes als toppings. Dit is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. 

5. Geld in een boek

Geef iemand zijn favoriete boek of tijdschrijft cadeau met tussen de bladzijdes het geld verstopt. Dit zorgt voor een leuke verrassing tijdens het lezen, wanneer ze hun pagina omslaan. Met een leuke verpakking maak je dit cadeau helemaal af. 

6. Geldcake

Een zoete en verrassende manier om iemand geld als cadeau te geven. Verstop het geld in een zelfgemaakte cake. Let er wel op dat deze goed verpakt zitten, zodat deze niet doorgesneden of vies kan worden. Dit is het perfecte cadeau voor iedere feestelijke gelegenheid, zoals verjaardagen of diploma-uitreikingen. Bekijk andere leuke ideeën voor een goed cadeau bij onze pagina voor verjaardagscadeaus of een cadeau voor een geslaagden.

 

Met deze zes creatieve ideeën maak je van een geld cadeau een onvergetelijke verrassing. Of je nu kiest voor de cake, een ballon of een fotolijstje, je laat zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau. Veel succes met het geven van jouw originele geldcadeau.

Terug naar blog