Wanneer is het zomervakantie 2024?

Wanneer is het zomervakantie 2024?

Alle vakanties in Nederland zijn verdeeld in 3 regio's: Zuid, Midden en Noord. De regio's hebben verschillende weken vakanties om zo de drukte op de wegen en de beschikbaarheid van de accommodaties te verspreiden. Lees in deze blog alle informatie over de zomervakantie en bekijk enkele leuke vakantie cadeaus

Wanneer is het zomervakantie in Nederland?

Zoals eerder besproken zijn de vakanties verdeeld over 3 regio's in Nederland. Zie hieronder welke regio wanneer vakantie heeft.

Regio  Begin zomervakantie Einde zomervakantie
Noord 13 juli 2024 25 augustus 2024
Midden 20 juli 2024 1 september 2024
Zuid 27 juli 2024 8 september 2024

 

Temperatuur in de zomer

Tijdens de zomervakantie wilt iedereen natuurlijk lekker weer, maar wat is nou qua temperatuur het beste vakantieland? En hoe is het weer in Nederland? Wij snappen dat je die vragen hebt, daarom hebben we deze voor jou uitgewerkt. 

De gemiddelde temperaturen liggen rond de 20 graden, waar het op zonnige dagen oploopt tot gemiddeld 28 graden. Deze dagen zijn perfect voor buitenactiviteiten, zoals lekker fietsen, wandelen of natuurlijk festivals. 

Het weer in de populairste vakantielanden

Ga je op vakantie? Dan wil je natuurlijk wel n beetje weten welk land de beste temperaturen heeft. Wij hebben dit op een rijtje gezet voor de populairste vakantielanden in Europa.

 Land Gemiddelde temperatuur in de zomer
Frankrijk 25 graden Celcius
Spanje  28 graden Celcius
Italië 27 graden Celcius
Duitsland 22 graden Celcius
Griekenland 30 graden Celcius

 

Vakantiecadeaus voor de zomer

Gaat een van je vrienden op vakantie? Is er een jarige op vakantie of wil je gewoon iets meegeven voor op vakantie? Dan hebben wij een aantal leuke ideeën als cadeau voor op vakantie.

1. Go nuts blikje

Go nuts

Een leuk blikje gevuld met heerlijke nootjes. Handig om mee te nemen en heerlijk om van te smullen in het zonnetje. Perfect om als kleinigheidje mee te geven. Het blik bevat nootjes naar keuze en een label om het blik heen. Deze kun je zelf ontwerpen en zo dus een persoonlijke boodschap meegeven.


2. Borrelkistje met bier

Borrelkistje met bier

Een mooi houten kistje gevuld met bier en borrelnootjes. Makkelijk en stevig om mee te nemen op vakantie. Gevuld met heerlijke lekkernijen voor de borrel op vakantie. De deksel is bedrukt met een standaard ontwerp, maar te personaliseren met een eigen ontwerp. 


3. Zomers speciaalbier

Zomers speciaalbier

Voor iedere bierliefhebber is dit een leuk cadeau voor op vakantie! Een speciaalbier van Kompaan met een feestelijke toevoeging in een blik. Dit blik zorgt ervoor dat het makkelijk mee te nemen is, terwijl je ook nog een eigen label om het blik kunt doen. Al zou je natuurlijk ook voor het standaard ontwerp kunnen kiezen. 


 

Wij hopen je hiermee voldoende informatie en inspiratie gegeven te hebben voor een feestelijke, ontspannen zomer. Begin van de zomer start ook het EK. Ben je opzoek naar sfeerverhogende cadeaus? Neem dan een kijkje bij onze leuke EK geschenken!

Terug naar blog