De top 5 leukste cadeaus voor bierliefhebbers

De top 5 leukste cadeaus voor bierliefhebbers

Ben je op zoek naar het perfecte biercadeau? Op deze pagina vind je voor elke gelegenheid een geschikt biercadeau! Of het nu gaat om een verjaardag, een andere speciale gelegenheid of gewoon zomaar, er zijn vele verschillende leuke en originele cadeaus. Wij lichten de 5 leukste cadeaus voor je uit!

1. Borrelkistje met bier

Borrelkistje met bier

Een borrelkistje is een erg leuk cadeau voor iedereen die van een borrel houdt. Dit kistje bevat een biertje naar keuze, tussen normale en alcoholvrije varianten. Naast het bier, zitten er ook verschillende snacks naar keuze in. Zo kun je kiezen uit borrelnootjes, Dorito's en gezouten nootjes. Dit is een compleet pakket voor bij de borrel, geleverd in een mooi houten kistje inclusief bedrukking.

2. Barbecue pakket

Barbecue pakket

Dit barbecue pakket is ideaal voor iemand die houdt van een lekker biertje tijdens het barbecueën. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een heerlijke barbecue. Van een biertje tot aan barbecuekruiden, beiden naar keuze. Kies voor jouw favoriete bier, ook alcoholvrije varianten beschikbaar. Voor de kruiden kun je kiezen tussen dry rub chicken, 4 seizoenen of bruchetta kruiden. Deze worden, samen met een mooie tang, verpakt in een mooi houten kistje met een bijpassende bedrukking. 

3. Bier douchegel

Bier dochegel

Voor degene die van een lekker biertje houdt, hebben we nu deze unieke bier douchegel. Deze douchegel heeft de unieke geur van bier en is hiermee het enige bier waar je wel fris wordt. Hoewel er geen alcohol in zit, en zeker niet is om te drinken, maakt dit geschenk het wel uniek om te krijgen. Dit cadeau is origineel en uniek. Deze bier douchegel is perfect voor een verjaardag of andere gelegenheden. 

4. Een koel bierbucket

Een koel bierbucket

Dit koele bierbucket zorgt voor een heerlijk verfrissende zomerse dag. Dit is een stijlvol bucket die gevuld is met heerlijk bier naar keuze. Je kunt kiezen voor jouw favoriete bier, ook alcoholvrije varianten zijn mogelijk. Daarnaast zit er voor elk biertje een onderzetter bij. De bucket wordt verder gevuld met een groene zonnebril, borrelnootjes en een spel kaarten. Aan de bucket, die een isolerende laag heeft waardoor het bier goed koud blijft, zit ook nog een handige flesopener. Zo heb je alles bij de hand voor een lekkere zomerse dag!

5. Een ontspannen borrel

Een ontspannen borrel

Dit cadeau is perfect voor iemand die van speciale biertjes houdt en wat ontspanning nodig heeft. Dit mooie vensterblik is gevuld met verschillende speciaalbieren van Kompaan naar keuze. Dit wordt afgemaakt met borrelnootjes en een bijpassende kaart. Deze kaart kun je zelf ontwerpen en hiermee je eigen boodschap aan het cadeau meegeven. 

Voor iedere bierliefhebber

Met deze top 5 leukste biercadeaus zit je sowieso goed! Of je nu kiest voor een compleet borrelpakket of een bier douchegel, deze cadeaus garanderen een glimlach bij de ontvanger! Elk cadeau is zorgvuldig samengesteld voor een unieke en plezierige beleving. Verras nu de bierliefhebbers met een fantastisch cadeau en geniet van een heerlijk biertje!

Terug naar blog