De 5 leukste geschenken voor de dag van de leraar!

De 5 leukste geschenken voor de dag van de leraar!

De dag van de leraar is er speciale aandacht om de helden van het klaslokaal in het zonnetje te zetten. Maar wat is nou een leuk cadeau om aan jouw leraar te geven? Geen zorgen, wij hebben de 5 leukste cadeaus voor de dag van de leraar op een rij gezet. Lees dus snel verder en ontdek hoe jij jouw favoriete leraar kan verrassen. 

 

Onze top 5 geschenken voor de dag van de leraar

 1. Geschenkblik Vol Chocolade
  Chocolade is altijd een goed idee! Kies je eigen vulling van krakelingen, chocoladeflikken of karamelflikken. Perfect voor de zoetekauw, die je altijd helpt met je huiswerk!
 2. Gevuld snacktrommeltje
  Deze trommel is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook superhandig. Na het snoepen kan je leraar de trommel gebruiken om pennen, stiften of andere snacks in te bewaren!
 3. In Goede Handen
  Leraren gebruiken hun handen de hele dag: schrijven, typen en gebaren maken. Deze set met handcrème en andere goodies is een luxe die ze zeer zeker zullen waarderen.
 4. Borrelkistje met Bier
  Na een lange week voor de klas is het tijd voor ontspanning. Dit borrelkistje met een biertje naar keuze is dit het perfecte cadeau voor de vrijdagmiddagborrel.
 5. Taart in Blik voor Leraren
  Een taart zegt meer dan duizend woorden, vooral als dat taart in een persoonlijk ontworpen blik zit. Het is een leuke, maar vooral lekkere manier om dankjewel te zeggen. 

Feestdagen in het vooruitzicht!

Nu je toch in de cadeau-modus zit, laten we het vasthouden. De feestdagen staan namelijk voor de deur. Wat dacht je van een persoonlijk ontworpen kerstcadeau? Door een eigen ontwerp toe te voegen, maak je het geschenk nog specialer. 

Inspiratie

Deze 5 toppers zijn natuurlijk maar het topje van de ijsberg. Kies het leukste cadeau uit of kijk nog even verder op onze website naar de vele andere toppers! Laat ook in de reacties weten, welk cadeau tot jouw favorieten behoort! 

Terug naar blog