Zomercocktail: De verfrissende Blue Lagoon cocktail

Zomercocktail: De verfrissende Blue Lagoon cocktail

De zomer is aangebroken en dat betekent dat de zon veel schijnt, vakantie en natuurlijk een heerlijk verfrissende cocktail! Heerlijk voor bij een barbecue in de achtertuin of aan het strand. Een van de populairste cocktails is natuurlijk de Blue Lagoon cocktail. Een heerlijke cocktail valt ten slotte altijd in de smaak!

De Blue Lagoon cocktail

De Blue Lagoon is niet alleen erg lekker, het is ook nog eens een plaatje om te zien. Met de felblauwe kleur roept deze cocktail beelden op van gouden stranden en kristalheldere wateren. De smaak van deze cocktail is zoet met een citrusachtige smaak, wat resulteert in een verrassend en verwikkend drankje. Het is de perfecte keuze voor een heerlijke frisse zomerse cocktail.

Blue Lagoon cocktail recept

Wil je zelf je eigen Blue Lagoon cocktail maken? Neem dan een kijkje bij onze DIY Blue Lagoon cocktail of bekijk hieronder het recept voor een heerlijke cocktail.

Blue Lagoon cocktail

Ingrediënten voor 1 glas:

 • 40ml Blue Curacao
 • 20ml Vodka
 • 20ml (Verse) Limoensap
 • Limonade (denk aan 7up of Sprite)

Garnering: 

 • Een schijfje sinaasappel of limoen

Zo maak je de cocktail:

 1. Vul een glas met ijsblokjes
 2. Schenk de Blue Curacao en de Vodka in het glas
 3. Voeg de limoensap toe
 4. Top het glas af met limonade
 5. Roer zachtjes door het glas
 6. Voeg de garnering toe 
 7. Drink en geniet!

   

  Meer cocktailplezier

  Cocktailpakket

  Wil je meer lekkere cocktails proberen? Bekijk dan het cocktail pakket, waarmee je verschillende cocktails kunt uitproberen. Deze pakketjes zijn heerlijk voor het organiseren van een feestelijke avond met vrienden of verwen jezelf met een nieuwe smaakervaring.

   

  Vakantie

  De zomer is een moment om lekker op vakantie te gaan. Dit is een heerlijk moment om te genieten van een lekkere koele cocktail. Of je nu kiest voor de Blue Lagoon of misschien ga je wel voor de Watermeloen Martini cocktail voor een nog frissere smaak. Bekijk alle mogelijkheden en varianten bij de vakantie cadeaus

  Met deze tips en met het recept in de hand, ben je klaar om deze zomer te genieten van een heerlijke Blue Lagoon cocktail.

  Terug naar blog