Zo vind je het perfecte verjaardagscadeau!

Zo vind je het perfecte verjaardagscadeau!

Op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau? Het kan een uitdaging zijn om iets te vinden dat zowel uniek als persoonlijk is, een cadeau dat echt laat zien hoeveel je om de jarige geeft. Er zijn natuurlijk meerdere manieren om een cadeau te kiezen dat een blijvende indruk geeft, maar ook nog eens een echte verrassing is. Neem ook eens een kijkje bij al onze verjaardagcadeaus ter inspiratie. In onderstaande blog nemen we jou mee in het kiezen van het perfecte verjaardagscadeau!

Hoe kies je het perfecte cadeau?

Het kiezen van het perfecte cadeau is geen makkelijke opgave. Om te starten kun je beginnen met nadenken over de interesses, behoeften en persoonlijkheid van de ontvanger. Welke hobby's hebben ze en wat maakt hun nou zo uniek? Is er iets waar ze veel interesse in hebben of veel over gepraat hebben laatste tijd? Pas hier je cadeau op aan, want een cadeau dat aansluit op hun persoonlijke voorkeur, wordt ten alle tijden goed ontvangen!

Hoe maakt een persoonlijke touch het verschil?

Een persoonlijke touch kan een standaard cadeau speciaal maken. Het toevoegen van een persoonlijke boodschap, spreuk of datum kan het geschenk helemaal afmaken. Naast de persoonlijke touch, geeft het ook nog eens aan dat je tijd en moeite hebt gestoken in het vinden van iets dat speciaal voor hen is gemaakt.

3 suggesties voor een uniek en persoonlijk verjaardagscadeau

1. Borrelkistje voor verjaardag

Borrelkistje verjaardag

Een mooi borrelkistje dat gevuld is met een lekkere alcoholische drank naar keuze samen met 4 Fortune Cookies. Met een leuke bedrukking op de deksel van het mooie houten kistje is dit een uniek cadeau om te geven. Deze bedrukking kun je ook nog zelf maken of kies voor de varianten van 18e of 50e verjaardag!


2. Maak je eigen tompouce

Maak je eigen tompouce

Voor iedereen die houdt van heerlijke zoete lekkernij hebben we een pakket samengesteld om je eigen tompouce te maken. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt en dit is ook nog eens een leuke en bijzondere manier om een echte keukenprin(ce)s te verwennen. Personaliseer dit cadeau door een eigen unieke kaart toe te voegen met je eigen boodschap!


3. Cocktailpakket

Cocktail pakket

Dit is het ideale cadeau voor de echte levensgenieter die van een lekkere alcoholisch drankje houdt. Dit pakket bevat alles om je eigen, favoriete cocktail vers klaar te maken. Met een leuk glas, herbruikbare ijsblokjes en een cocktail naar keuze maak je de ontvanger enorm blij! 

Speciaal voor jou

Het vinden van het perfecte verjaardagscadeau is en blijft natuurlijk een lastige opgave. Met een beetje creativiteit en persoonlijke touch kun je wel ver komen en laten zien hoeveel je om de ander geeft. Ben je op zoek naar cadeaus voor een specifiek iemand? Neem dan ook eens een kijkje bij onze collecties per ontvanger. Kijk bijvoorbeeld even bij alle cadeaus voor je partner ter inspiratie voor een uniek cadeau!

Terug naar blog