Afscheidscadeau voor een collega

Het leukste afscheidscadeau voor een collega - 5 tips

Je collega gaat weg. Je hebt samen veel meegemaakt, gelachen en gewerkt. Het is tijd om afscheid te nemen, maar hoe? Een afscheidscadeau voor een collega is een mooie manier om je waardering te tonen. Maar wat voor cadeau moet je geven? In dit blog geven we je 5 tips voor het leukste afscheidscadeau voor een collega.

1. Cadeau voor collega dat bij de hobby's past

Als je weet wat je collega graag doet in zijn of haar vrije tijd, kun je een cadeau geven dat bij die hobby's past. Is je collega een fervente sporter? Geef dan een cadeaubon voor een sportwinkel of een nieuw sportartikel. Houdt je collega van lezen? Geef dan een boek van zijn of haar favoriete schrijver. Is je collega een muziekliefhebber? Geef dan een concertkaartje of een nieuw album.

Dankzij ons ruime cadeau assortiment zit er altijd een geschenk bij voor jouw collega.

2. Een persoonlijk cadeauPersoonlijk cadeau afscheid collega

Het allerbelangrijkste is dat het cadeau persoonlijk is. Het moet iets zijn dat laat zien dat je aan je collega denkt en dat je hem of haar waardeert. Een persoonlijk cadeau kan een foto zijn van jullie samen, een kaartje met een persoonlijke boodschap of een cadeau dat verwijst naar een speciale herinnering.

Op Onlinegeschenken.nl kun je veel cadeaus, zo ook afscheidscadeaus voor collega's, personaliseren met een persoonlijke boodschap. Dit kan in de vorm van een kaart, bedrukking, sticker, foto, etc. Vraag naar de mogelijkheden!

3. Een origineel cadeau

Als je je collega echt wilt verrassen, kies dan voor een origineel cadeau. Dit kan iets zijn dat je zelf maakt, zoals een schilderij of een gedicht. Het kan ook iets zijn dat je op maat laat maken, zoals een mok met de naam van je collega erop of een armband met zijn of haar geboortesteen. Met deze tip in gedachten hebben we ons assortiment samengesteld, zo is er altijd een mooi cadeau waarmee je origineel uit de hoek komt!

4. Kies een praktisch cadeau

Een praktisch cadeau is altijd welkom. Denk aan een nieuwe tas, een portemonnee of een set kantoorartikelen. Een praktisch cadeau laat zien dat je aan je collega denkt en dat je hem of haar wilt helpen bij het nieuwe avontuur.

5. Cadeaubudget voor je collegaBudget afscheidscadeau collega

Hoe ga je het afscheid van je collega organiseren? Bij veel bedrijven is hier een stramien voor bedacht. Zo is er vaak een potje beschikbaar voor een afscheidscadeau voor collega's of wordt er voor elke collega even langs gegaan voor een klein bedrag voor een cadeau. Doe dit ruim van tevoren zodat je vanuit een budget kunt werken, dit maakt een afscheidscadeau uitkiezen veel makkelijker!

Terug naar blog