Het perfecte kerstcadeau voor hem en haar!

Het perfecte kerstcadeau voor hem en haar!

De feestdagen zijn aangebroken, dé tijd om een speciaal kerstcadeau te geven aan de speciale mensen in je leven. Of je nu op zoek bent naar iets unieks voor vrouwen, voor mannen of je geliefde, wij hebben de beste cadeaus voor je op een rij gezet. 

Kerstcadeau voor vrouw

Maak je eigen glühwein

Dit cadeau is speciaal voor je moeder, je volwassen dochter, voor oma, je vriendin en je vrouw. Zit er warmpjes bij met deze doe-het-zelf glühwein. Dit is een heerlijk drankje voor al die oude winteravonden en brengt een warme, feestelijke sfeer in huis. De glühwein is ook erg stijlvol verpakt, waardoor het ook nog eens een mooi cadeau voor onder de boom is. 

Kerstcadeau voor mannen

Een stijlvol en smaakvol cadeau voor alle mannen. Het borrelkistje met prosecco en fortune cookies is een uniek kerstcadeau, dat zeker in de smaak valt. Daarnaast is het ook nog eens erg stijlvol verpakt in een mooi doosje, wat het ook nog eens leuk maakt voor onder de boom. Met een gouden proseccofles en gouden fortune cookies, breng je de speciale Kerst bij jou in huis. 

Kerstcadeau voor je vriendin

Good Christmas Wine

Ook voor je vriendin hebben we natuurlijk nog een speciaal cadeau. En niet zomaar één! De Good Christmas wine is erg leuk om te geven. Met een lekkere fles wijn naar keuze en een klein kerstboompje breng je de kerstsfeer bij jou in huis. Ook deze is erg leuk verpakt in een mooi houten kistje, die je kunt personaliseren. 

Niet alleen voor Kerst

Niet alleen met Kerst kun je je geliefden verwennen. Als je het nieuwe jaar goed wilt beginnen, kunnen we ook daar een handje bij helpen natuurlijk. Bekijk onze collectie van nieuwjaarscadeaus om op een speciale manier het nieuwe jaar in te gaan. En het mooie is, veel cadeaus kun je personaliseren!

Terug naar blog