Dag van de leidster 2024; Inspiratie voor cadeaus

Dag van de leidster 2024; Inspiratie voor cadeaus

Een dag in het jaar is speciaal ingericht voor de onmisbare leidsters in de samenleving. Dit jaar valt deze dag op donderdag 19 september. Zij zorgen dagelijks voor onze kleintjes. Wat is er nu mooier dan hun bedenken door middel van een geschenk voor de Dag van de leidster? Neem dus snel een kijkje bij onze collecties en laat je waardering spreken!

Wanneer is de Dag van de leidster 2024?

De Dag van de leidster valt elk jaar op de derde donderdag van september. Voor degene die van een overzichtelijk lijstje houden hebben wij voor de komende jaren alle data op een rijtje gezet.
  • Dag van de leidster 2024: donderdag 19 september
    Dag van de Leidster
  • Dag van de leidster 2025: donderdag 18 september
  • Dag van de leidster 2026: donderdag 17 september
  • Dag van de leidster 2027: donderdag 16 september
  • Dag van de leidster 2028: donderdag 21 september
  • Dag van de leidster 2029: donderdag 20 september
  • Dag van de leidster 2030: donderdag 19 september

Waar staat deze dag voor?

Deze dag is speciaal voor de leidsters die met veel liefde en geduld, dag in dag uit, zorgen voor het welzijn en de ontwikkeling van de nieuwe generaties. Op deze dag, waarin zij in het zonnetje gezet worden, laat je je waardering zien voor hun onvermoeibare inzet, creativiteit en liefde die ze elke dag bieden. 

Laat je inspireren met deze 4 geschenken

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jouw leidster? Wij hebben 4 unieke geschenken met een boodschap voor je uitgelicht. Deze geschenken toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht. 

1. Taart voor leidstersTaart voor leidster

Verras de leidsters met een heerlijke taart in een mooi blik. Maak je eigen bedrukking of kies voor de standaard bedrukking, kies je eigen taart en geef dit unieke cadeau als blijk van waardering. 2. Chocolade in blik voor leidsters

Chocolade voor leidsters

Chocolade is altijd goed! Een mooi matzwart blik met een dekselbedrukking die je zelf kunt ontwerpen of kies voor het standaard ontwerp. Dit blik is gevuld met heerlijke Belgische chocolade 3. Krijtmok voor leidsters

Krijtmok voor leidsters

Een praktisch cadeau waar de ontvanger nog lang plezier van zal hebben. Deze mok, waar je op kunt schrijven of tekenen met krijt, is gevuld met snoep naar keuze. Hierop kun je je eigen topkaartje voor ontwerpen of voor een van de standaard ontwerpen kiezen. 4. Goudstaafjes - "Je bent goud waard"

Goudstaafjes - Jij bent goud waard
Deze goudstaafjes laten duidelijk zien hoe erg je ze waardeert. Met een mooi uiterlijk, een passende boodschap en heerlijke chocolade is dit het ideale geschenk om te geven voor de Dag van de leidster.
 

Waardering en dankbaarheid

De Dag van de leidster is het perfecte moment om je waardering en dankbaarheid te tonen. Leidsters spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van de kinderen. Laten we ze samen bedanken met een uniek geschenk dit jaar! Laat je inspireren en kies het perfecte cadeau voor haar uit. 

Terug naar blog